Word Book

- december 12, 2007

Nee, dit is niet het project waar ik het op het moment zo druk mee heb, maar een project dat ik daarna af wil maken. Ik wilde al lange tijd een boekje maken over onze hond Boy, en toen ik op de website van Monique een word boekje zag was het idee geboren. Ik heb de pagina's gemaakt met het programma inkscape (zie voor uitleg en de download de website van Monique) maar ze met de hand uitgeknipt aangezien ik geen silhouette heb, maar dit was ook goed te doen. Toen ik dit papier van K&Company in de winkel zag was ik verkocht, daar moest ik dit boekje mee maken, prachtig gewoon!! De basis is klaar, nu de rest nog ;-)

This is the beginning of a Word Book about our dog Boy, but first I have to finish another project. I made it with the program Inkscape. The paper I used is from K&Company and I love it!

You May Also Like

6 message(s)