De laatste surprises

- december 09, 2007

Het is altijd hartstikke leuk om surprises te maken (en te krijgen) maar er gaat altijd een hoop tijd in zitten naast de andere dagelijkse beslommeringen. Ik ben dan ook blij dat de goede oude man weer naar spanje vertrokken is en ik me weer kan richten op het scrappen, want dat is er jammergenoeg de laatste weken bij-in geschoten. Ik loop nog 4 kerstkaartjes achter en met mijn projectje vlot het ook niet echt maar daar ga ik straks lekker mee aan de slag!

Deze Super Mario heeft mijn neefje bij mij gemaakt. Dat is elk jaar vaste prik want zijn moeder is niet zo creatief ;-) Toen ik hem dit jaar vroeg wat hij wilde maken zei hij gelijk "Super Mario" en ik zei "zoooo, je hebt wel iets ingewikkelts bedacht zeg" waarop hij antwoordde "ja, daarom kom ik ook bij jou want jij bent de expert" :D Na veel denkwerk is deze Mario eruit gerold en we waren er zeer tevreden over. Hij is gemaakt van een waspoeder doos, wc-rolletjes en een piepschuim bal.
De dolfijn heeft mijn zoon gegeven aan een meisje uit zijn klas. Meestal vraag ik wat voor hobby's de ontvanger heeft of waar hij/zij van houd maar hij wist het niet. Naar aanleiding van het kadootje dat ze kreeg, een painting by number pakketje met de afbeelding van een dolfijn, hebben we deze surprise bedacht en samen gemaakt. Toen hij klaar was bleek hij niet goed te kunnen staan en bedachten we er een giga sleutelhanger van te maken; probleem opgelost ;-)
Voor haar broertje die dol is op trekkers bedacht mijn jongste dochter deze "John Deere". Ik ben apetrots op haar want ze heeft hem helemaal zonder mijn hulp gemaakt. Om het nog echter te laten lijken had ze aan de achterkant een ketting bevestigd met daaraan het kadootje, wat dus net een karretje leek.
En ik ben ook trots op mijn oudste dochter die deze wattenstaaf helemaal alleen heeft gemaakt voor haar vader die onlangs naar de huisarts moest om zijn oren uit te laten spuiten :p
Dit paard heb ik in een uur tijd gemaakt. Mijn man zou zelf een surprise maken maar kwam er niet aan toe dus heb ik dat op het laatste moment nog gedaan. Het was geen hoogstandje want ik heb hem met plakband in elkaar gezet, wat dus overal te zien was, maar zo op de foto lijkt het heel wat. De ontvanger vond hem in ieder geval leuk en dat was de bedoeling! Voor degene wiens lootje ik getrokken had heb ik geen surprise gemaakt maar iets besteld op marktplaats. Mijn man en kids spraken er schande van toen ik het vertelde, ja dat verwachtten ze natuurlijk niet van mij, maar dat kon gewoon niet anders. Ik wilde diegene een wegwerp overall geven omdat ze altijd zo knoeit en die kon ik zo goedkoop bestellen, daar kon ik geen materiaal voor kopen ;-)

You May Also Like

0 message(s)