Clear

- maart 15, 2008

En dit is hem dan, het clear album van de sneak peak. De pagina's zijn gesneden uit een transparant vel van 30 x 30. Het papier dat ik gebruikt heb is van K&Company "Mira Colle". Verder heb ik rub-ons van Basic Grey, clear stamps van Autumn Leaves, zwarte en witte stazon stempelinkt, een witte soufflé pen, een zwarte identipen, papicolor, strass steentjes, bloemetjes van Prima Flowers "Esprit" en lintjes en fibres gebruikt. Een aantal dingen, zoals de tekst en het frame op de 3e foto zijn gesneden met de Silhouette en het boekje is ingebonden met de Bind it All. De witte bloemen zijn gesneden uit Vellum, dit geeft een heel mooi effect in een transparant album maar dat komt er op de foto's helaas niet zo goed uit.Onderstaande LO is ook gemaakt voor het festival, maar toen ik deze foto nam was hij nog niet helemaal klaar, ik had geen transparante sheet meer waar hij op moest, dus heb ik hem tijdens het festival afgemaakt. Maar eerlijk gezegd vind ik hem zelf zo het mooist. Het papier is van Making Memories "Ava Artison Edge Pink" en daarop heb ik papier van Basic Grey "Infuse" en een bladzijde uit een oud boek gebruikt. Op de witte bloem rechtsboven de foto heb ik nog een bloem, gemaakt van transparante sheet en bewerkt met een roze soufflé pen, gebruikt.

You May Also Like

6 message(s)