Pins

- maart 20, 2008

Op het scrapbook forum gaf iemand een tip hoe je heel gemakkelijk en goedkoop zelf van die leuke pins kunt maken. Natuurlijk moest ik dat zelf ook even uitproberen ;-), dus heb ik mijzelf gisteravond geïnstalleerd op de bank met om mij heen al mijn dozen met kralen. Terwijl ik zat te kijken naar mijn favourite serie Bones heb ik deze pins gemaakt.Het is echt super makkelijk! Je neemt kettelstiftjes, of zoals ik spelden met een platte kop, rijgt daar kraaltjes op en lijmt ze vast. Ik heb daarvoor de extra sterke gel lijm van Pritt gebruikt. Nu nog gaan bedenken waarvoor ik ze ga gebruiken ;-)

On the scrapbook forum I read the tip of how to make your own pins. Ofcourse I had to try it myself and it's so easy! Use a pin, beads and glue and they are ready to use. Now I have to think of something to use them on ;-)

You May Also Like

9 message(s)