Online Crop

- maart 21, 2008

Gisteravond heb ik meegedaan aan een online crop op het scrapbook forum. Het houd in dat je allemaal tegelijk met één en dezelfde sketch bezig bent en ondertussen via het forum met elkaar in kontakt staat om je vorderingen, problemen of tips te bespeken. Het was de 1e keer dat ik mee deed aan zoiets en had geen idee wat me te wachten stond, maar ik vond het geweldig leuk om te doen (en gezellig want er is ondertussen heel wat af gekletst op het forum) en doe een volgende keer zeker weer mee! Het is ook heel erg goed voor mij want je moet toch proberen je LO op die avond af te maken, een beetje snel scrappen dus ;-) Ik had 's middags al het papier en de embellishments die ik wilde gebruiken al klaar gelegd, de sketch was al bekend gemaakt, en deze foto van mijn jongste dochter uitgezocht. Hij is genomen in de Oostermoer feestweek in 2005, tijdens de optocht van versierde wagens. Ons thema was Flower Power en alle kinderen uit de buurt waren in die stijl vekleed. Ik heb papier gebruikt van K&Company "Smitten" , kant van de markt, mijn nieuwe swirl en journaling stempels van Autumn Leaves, Doodlebug rub-ons en een zelfgemaakte pin. De tekst "Flower Child" is gesneden met de Silhouette font "Flores" en de tekst "Our beautifull" en "Riëlle" geprint met het font "The King and Queen". Om de cirkel heb ik een rand genaaid met de naaimachine, best eng om te doen en ik had het zweet in de handen staan want stel je voor dat het zou mislukken.......maar dat ging eigenlijk heel gemakkelijk en is zeker voor herhaling vatbaar!

You May Also Like

8 message(s)