Magnolia

- april 02, 2008

Ik heb het niet gered om mijn voornemen vol te houden :-( In maart heb ik geen één kerstkaartje gemaakt voor de kerstaktie. Maar vandaag ben ik vol goede moed begonnen aan de 1e van de 8 die ik nu moet maken. Na lange tijd heb ik weer eens een Magnolia gebruikt. Ik was een beetje zat van Magnolia, niet van de stempels maar van de manier waarop ze met mensen omgaan. In december kreeg ik nl. een mailtje van Pauline van Magnolia waarin ze mij vroeg of ik er iets voor voelde in het Design Team van Magnolia te komen. Waaaaaaaat????? Natuurlijk voelde ik daarvoor en heb gelijk een mailtje terug gestuurd. Maar.......... tot op de dag van vandaag heb ik nooit meer wat van ze gehoord. Nog 2 mailtjes er achteraan gestuurd want ja, het kon natuurlijk niet aangekomen zijn, maar niks hoor. Maar goed, ik ben er overheen en ik vind het zonde om mijn magnolia's daarom niet meer te gebruiken.Ik heb papier van K&Company "Peppermint Twist" gebruikt. De stempel is ingekleurd met aquarel verf, de cirkels gestippeld met Scribbles "Shiny White" en de tekst is geprint met het font "Miss Brooks".

I was done with Magnolia for a while. Not with the stamps, but the way they treat people. In December I got a mail from Pauline from Magnolia in wich she asked me to join the Magnolia Design Team. Ofcourse I was happy and honoured they asked me and I immediately send a mail in wich the answer was ofcourse YES! But until today, they never answered me back, I didn't even get an answer on the two mails I send them later on. Well anyway, I'm over it now and made my first Magnolia today in a long time. For this card I used the paper of K&Company "Peppermint Twist" . The dotted circles are made with a puffy paint and the text is printed with the font "Miss Brooks".

You May Also Like

10 message(s)