Zorro en Lente :-)

- april 07, 2008

Ik kan jullie vandaag 2 nieuwe LO's laten zien! Om te beginnen de LO van de Sneak Peak; LENTE Ooo, wat ben ik toch blij dat wij altijd het nieuwste papier van Basic Grey in de winkel hebben! Er zijn weer zoveel mooie lijnen door ze uitgebracht, geweldig gewoon. Neem nou deze, Cupcake, prachtig toch, dat vraagt gewoon om een frisse lente-achtige LO. Ons konijn Speedy heeft er model voor gestaan ;-) Naast het papier heb ik eigenlijk weinig ander materiaal gebruikt; alleen een paar knopen, scrappers floss, Tulip 3D verf voor de stipjes en met de Silhouette heb ik de tekst en de vlinder gesneden. De tekst op het keperband is, net als op de strookjes, geprint met de fonts "FG Jane Print" en "Harting Plain".

------------------------------------------------------

Een tijdje terug kwam ik deze geweldige foto's van mijn zoon tegen. De kleutergroepen hebben elk jaar een bosfeest waar alle kinderen verkleed naar toe mogen komen. Mijn zoon koos ervoor die dag als Zorro te verschijnen (inmiddels 4 jaar geleden). Met een hele oude Zorro-cape, -hoed en -masker (van mijn broer geweest) was hij al snel omgetoverd tot de grote held Zorro ;-) Toen ik deze week de sketch voor de online crop op het scrapbook forum zag wist ik gelijk welke foto's ik daarvoor wilde gebruiken. Het papier was echter een ander verhaal. Ik had mij helemaal in het hoofd geprent zwart/wit papier voor deze foto's te willen gebruiken, maar nadat ik alles bij elkaar had gelegd vond ik het een saaie boel worden. Ik heb de hele papierbak omgekeerd om tenslotte weer op een prachtige nieuwe lijn van Basis Grey uit te komen "Boxer". Ondanks dat ik het geweldig mooi papier vind bleef ik twijffelen, maar eenmaal bezig begon ik de combinatie tussen papier en foto's steeds mooier te vinden. De pijlen, de scallop cirkel onder de gestempelde tekst cirkel en de tekst "Zorro" zijn gesneden met de Silhouette, de tekst in de gestempelde cirkel (Autumn Leaves) en "for one day" geprint met de fonts "Bandit Regular" en ?. De rode strook papier heb ik gescheurd, vast genaaid met de naaimachine en daarna wat gekruld aan de randen. De zigzag rond de rechterfoto is een clear stempel van pipoos. De bloem is zelfgetekend en uitgeknipt. De kleine swirlstempel is ook van AL. De cirkel op de middelste foto is gemaakt met Scribbles "Shiny White".

I have two new LO's for you today, both made with the beautifull papers of Basic Grey "Cupcake" and "Boxer". The first one shows our bunny Speedy, a wonderfull spring picture and that is exactly what the word "Lente" means; Spring. The second one is of our son Rick, dressed like Zorro. I joined the online crop on the scrapbook forum and when I saw the sketch we were making I had to use these wonderfull pictures of him.

You May Also Like

8 message(s)