Kaartje en Sneak Peak

- april 05, 2008

Ik ben op dreef ;-) , weer een kerstkaartje af. Voor de indeling heb ik de sketch gebruikt van de LO "Flower Child" en dat wil dus ook prima; een sketch voor een LO van 12x12 gebruiken voor een kaartje! Alleen het geschilderde gedeelte heb ik hier achterwege gelaten.

Het papier dat ik gebruikt heb is van Basic Grey "Figgy Pudding", Rub-ons van Doodlebug, een stukje kant, een zelfgemaakt knoopje van fimo klei en een zelfgemaakte pin. Langs de cirkel heb ik gestippeld met Scribbles "Shiny white" en de stempel is van Magnolia.

------------------------------------------------------

En hier een sneak peak van een LO gemaakt voor de winkel. A.s. maandag komt hij in de etalage te hangen. Tipje van de sluier; hij is gemaakt met het nieuwe papier van Basic Grey "Cupcake".


You May Also Like

3 message(s)