Isn't She Lovely

- april 27, 2008

Eindelijk kan ik jullie weer eens iets nieuws laten zien! Vorige week was er weer een online crop op het scrapbook forum, maar toen heb ik hem niet af gekregen en aangezien ik de rest van de week aan het werk was ben ik er niet eerder aan toegekomen om hem af te maken dan vanmorgen. Het schattige meisje op de foto ben ik zelf tijdens een schoolreisje naar de kinderboerderij ;-) Voor de achtergrond heb ik roze cardstock gebruikt (ik moest mijzelf even overwinnen want ik wilde weer wit of bruin pakken :-p) En voor zo'n zoete foto moest ik, van het nieuwe voorraadje papier dat ik onlangs besteld had, natuurlijk de "Stella Collection" van Stacy Claire Boyd gebruiken! De tekst is gesneden met de Silhouette met het font "Angelina", de scallop rand geponsd, de swirl gestansd met een QuicKutz Die en de geprintte tekst gemaakt met het font "Pea Girly Girls print". De gestempelde swirl is van AL en de cirkels zijn gestippeld met bruine scribbles.

Detail:

Op de grote bloem zie je een zelfgemaakte pin!

Finally I can show you a new Lay Out. I started this LO on the online crop at the Scrapbook forum, but I couldn't finish it that night and while I was busy working the last copple of days I had to wait untill today to finish it. The Lovely Girl in the picture is me ;-) And for such a sweet picture I had to use the sweet colours of the "Stella Collection" of Stacy Claire Boyd. I cut the text with my Silhouette and the swirl with a QK die. The circles are made with brown Scribbles and the swirl stamp is from AL.

You May Also Like

14 message(s)