Ik hou van .....

- mei 15, 2008

Voor mijn werk heb ik een boekje gemaakt met het nieuwe papier van Teresa Collins "Bella Girl" dat is ontworpen in samenwerking met en voor de Bind it All. Natuurlijk hoef je de BIA niet te hebben om er een leuk boekje mee te kunnen maken ;-) Ik heb veel gebruik gemaakt van mijn Silhouette; oa voor de teksten, pijlen en hartjes. Verder heb ik gewerkt met: clear stamps van AL, tulip 3D verf, strass steentjes, embossingpoeder en Tripple Gloss.Ik moest vanmorgen voordat ik ging werken nog snel de foto's maken en ben vergeten de tag-envelop om te slaan om ook een foto te maken van de pagina eronder van onze hond Boy :-(


En toen ik de foto's ging uploaden zag ik dat de hartjes uit de bloemen verdwenen zijn..... De "handtekening" heb ik gemaakt in PSP.
Detail :
Het hartje is gemaakt met krimpfolie; eerst ingekleurd met een zwarte stift, toen bloemetjes getekend met een sakura gelpen, laten krimpen met mijn nieuwe heattool en daarna de hartjes van de bloemen nog een keer gekleurd met de gelpen.

You May Also Like

11 message(s)