- maart 30, 2009

Afgelopen weekend ben ik voor het eerst meegeweest met het scrapweekend van het scrapbook forum. Het was súper gezellig en ontzettend leuk om iedereen te leren kennen! Tijdens het weekend wordt er onder andere een gezamelijke lift gehouden; iedereen start op hetzelfde moment met het liften van dezelfde LO. Onderstaande LO is mijn uitwerking ervan. Het papier is van Basic Grey, de swirl van een Quikutz die en van het vogeltje vond ik een patroontje op internet. Voor de tekst zijn rub-ons en thickers gebruikt.

Details:


Met het prachtige papier van Cosmo Cricket - Snorkel,waarmee ik al eerder een LO heb gemaakt (zie de post hieronder), heb ik deze LO gemaakt. De stempels zijn van Autumn Leaves en de teksten zijn stickers.Bedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping by

You May Also Like

4 message(s)