Lente scrapsels

- maart 20, 2009

Morgen vind er bij alle Pipoos vestigingen het scrapfestival plaats. Voor deze dag had ik de 'opdracht' Lente scrapsels met veel bloemen. Nou dat hoef je maar 1x tegen mij te zeggen natuurlijk want ik werk ontzettend graag met bloemen. Ik heb me op deze 2 LO's dan ook helemaal uitgeleefd :-)


Het basisvel is van Déja Views en de rest van Basic Grey. De swirls zijn uit een dessinvel van BG geknipt. Het papier lint is van K&Company. Alle bloemen zijn van prima, behalve de roosjes. De cirkel en tekst zijn gesneden met de Silhouette. De foto heb ik al eens eerder gebruikt op een LO.

Detail:


Toen ik dit papier van Cosmo Cricket meenam moest ik gelijk denken aan de foto's van mijn zoontje in een zinken teil, die passen perfect bij het papier met de visjes ;-)


Uit bijpassend dessinpapier zijn de cirkels geknipt. De stiksels heb ik met de hand gedaan, leuk klusje om voor de TV te doen ;-) Naast de vele bloemen heb ik nog een stuk lint met blaadjes gebruikt. De tekst is weer gesneden met de Silhouette.Bedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping by

You May Also Like

8 message(s)