Pijnlijk oog en Beauty

- maart 04, 2009

Sinds afgelopen donderdag heb ik last van mijn linkeroog. Na een bezoekje aan de huisarts op vrijdagmiddag werd ik meteen doorgestuurd naar het ziekenhuis en daar bleek dat ik een koortslipvirus in mijn oog heb.....nooit geweten dat dat kon. Het is lastig maar vooral erg pijnlijk; het steekt en brand. Gelukkig blijkt paracetamol enigzinds te helpen tegen de pijn maar voor de rest ben ik aan huis gekluisterd want afgezien van een bezoekje aan de plaatselijke súper is het niet echt verantwoord dat ik auto rijd want ik kan licht niet goed verdragen, daarom staat de helderheid van mijn beeldscherm nu ook op 0, dan kan ik in ieder geval nog achter de PC zitten :-). Maar scrappen geeft me nog de meeste afleiding en dat is natuurlijk geen straf ;-) vandaar dat er nu alweer een LO-tje klaar is.

Het is er weer 1-tje voor Creabest, gemaakt met het papier Lovely Memo (het basisvel) en Passion (gedeeltelijke tekst en geponsde randjes) van Kelly Panacci. Verder heb ik nog 'say it in crystals' van Prima gebruikt en een clearstamp van Prima (randje linksbovenin). De bloemen zijn van Artemio, de tekst is aangebracht met een zelfgemaakte rub-on en het kantje is van de markt. De foto's heeft mijn oudste dochter van zichzelf gemaakt. Wonderlijk tijdverdrijf van die meiden, honderden foto's maken ze van zichzelf met de meest rare gelaatsuitdrukkingen. Maar goed, dan heeft moeders in ieder geval weer wat foto's om te scrappen :-))

Detail:

Bedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping by

You May Also Like

6 message(s)