Een nieuwe bewoner

- juni 08, 2009

Ons kippenhok heeft er een nieuwe bewoner bij: Brutus de haan :-) In maart was ons haantje dood gegaan en dat vond ik erg jammer. Een haan hoort er gewoon bij vind ik en ik miste het gezellige gekukel. Het viel nog niet mee een passend haantje te vinden voor mijn 6 wyandotte-dames, ik wilde nl wel graag een haantje van hetzelfde ras en in dezelfde kleurslag. Maar via via kwam ik er per toeval achter dat er in een naastgelegen dorp een fokker zit van dit ras. Gisteravond gebeld en ik kon gelijk komen om een haantje op te halen. En dat is dus deze prachtige Brutus geworden.


Hij is al helemaal geaccepteerd door de dames en kukelde er vandaag al lustig op los. Nu nog even afwachten of de dames nog eieren willen gaan leggen, dan kan ik wat gaan uitbroeden in de machine (ze worden zelf helaas zelden broeds) en hebben we er straks nog een stel kuikens bij lopen, ook zo gezellig!

Bedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping by

You May Also Like

5 message(s)