Kijk eens naar mij

- juni 04, 2009

Weer een Lay-Out gemaakt voor Creabest.

1e Pinksterdag zijn we naar het Boomkroonpad in Borger geweest, vlakbij en leuk om eens over de toppen van de bomen te kunnen kijken ;-) Onze zoon vond het ook heel leuk maar nog leuker om boompje te klimmen. Toen ik deze foto's later bekeek moest ik gelijk denken aan het papier in mijn DT pakket van Bo Bunny 'Abbey Road', dat past er goed bij. Het basisvel is van Kaisercraft 'Esters Guestlist', ook uit het DT pakket. De boom is gedeeltelijk gesneden met de Silhouette, de onderkant van de stam met wortels heb ik zelf getekend, uitgeknipt en opgeplakt.

Het vogeltje is een clearstamp van Imaginisce, ook uit het DT pakket, en de titel is gemaakt met chipboard thickers. De blaadjes zijn geponsd en de tekst 'eens naar' is van een zelfgemaakte rub-on.

Detail:

Bedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping by

You May Also Like

5 message(s)