En nog een keer 10.....

- juni 06, 2009

De 2e opdracht voor de DT leden van het vorige week uitgekomen digitale magazine van het Scrapbookforum was om een Lay Out of project te maken met 10 dezelfde dingen. Ik heb me weken het hoofd lopen breken over wat ik zou kunnen gaan maken, tot ik ineens op het idee kwam een boekje te maken van 10 dezelfde letters. De letters zijn gesneden met de silhouette, 30 x een mat van de letter (in drie lagen opgeplakt voor de stevigheid), 10 x de letter zelf en 1x de mat uit transparante sheet. Op de sheet heb ik rub-ons gewreven en om die goed uit te laten komen is de achterkant bewerkt met acrylverf. Al het gebruikte papier is van Basic Grey. De achterkant van elke pagina is ge-embossed met de cuttlebug en verschillende embossingmallen.Bedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping by

You May Also Like

4 message(s)