High Tea

- november 29, 2009

Een tijdje geleden hebben wij, mijn Oma (94 jaar!), moeder, schoonzus, Melanie, Riëlle en ik een High Tea gedaan. Dit was erg gezellig en heel erg lekker. Oma vond het geweldig dat wij haar voor zoiets hadden uitgenodigd en wij vonden het leuk dat nog met Oma te kunnen doen! Er zijn heel veel foto's van gemaakt, Oma heeft zelf een hele stapel :-), maar ik vond het ook leuk om er een klein mini-albumpje voor haar van te maken. Oma is altijd heel enthousiast over de dingen die ik maak en het creatieve gen heb ik zeker weten van haar ge-erfd. Tijdens mijn 1 daagse bezoekje aan het forum weekend ben ik met dit boekje begonnen. Het heeft even geduurd voor hij af was want ik zit weer eens in een scrap-dipje, hoop dat die snel weer voorbij is! De basis van het album is een cupcake waarvan ik een snijpatroon heb. Ik heb hem 1x uitgesneden en dit deel gebruikt als mal voor de pagina's, hij is dus verder helemaal met de hand geknipt en gesneden ;-) Het papier is van Sweet Shoppe. Erg mooi papier dat ik tijdens het forumweekend bij Berthine van Creabest heb gekocht en ik heb mijn keuze voor dit papier gemaakt door het vel met de cupcakes (en nou heb ik het voor de pagina's nog niet eens gebruikt...) Om het boekje netjes te kunnen bewaren is een papieren tasje bescrapt, gekocht van 1 van de forumleden tijdens het weekend ;-)Bedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping by

You May Also Like

14 message(s)