O jee.....

- november 02, 2009

.....ik had het kunnen weten......ik ben verslaafd! Heel lang heb ik mijzelf tegen kunnen houden alhoewel de drang om het boek te kopen groot was want ik wist dat, wanneer ik er eenmaal in zou beginnen, ik niet meer zou kunnen stoppen en er een verslaving bij zou hebben. Ik houd enorm van fantasie boeken en films en dit is er dus één helemaal naar mijn hart. Toen ik gisteren de 1e pagina las dacht ik nog even 'getver een boek in de ik-vorm', daar houd ik dus helemaaaal niet van en dat had ik dus even over het hoofd gezien toen ik hem bestelde, maar nu ben ik daar blij om want hij is gewoon ontzettend goed geschreven! Binnenkort liggen de andere delen ook bij  mij in de bus! Dus, als jullie mij missen................

Bedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping by

You May Also Like

5 message(s)