Uit!

- november 17, 2009Dit weekend heb ik deel twee en drie van de Twilight Saga uitgelezen, heerlijk en toch ook weer ontzettend jammer; ik ben altijd veel te nieuwsgierig naar wat er gebeurt om rustig te lezen, maar als ik het dan uit heb wilde ik dat ik wat rustiger aan had gedaan. Man en kinderen verbaasden zich telkens over mijn snelle lezen: 'ben je nu alweer zover' hoorde ik regelmatig roepen. Tja, 470 bladzijden is toch een peuleschil! Ik kijk nu al vol smart uit naar deel 4, Morgenrood, 756 bladzijden!!
De film Twilight heb ik inmiddels ook al gezien en ondanks dat ik het boek gelezen heb en er gezegd wordt dat hij in vergelijking met het boek tegenvalt vind ik hem prachtig! Eind van de week komt New Moon uit in de bioscoop en ik kan ook niet wachten om die te gaan zien! En dan verwacht ik binnenkort ook nog de laatste film van Harry Potter in de brievenbus........heerlijk al die mythes en magie!!

Bedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping by

You May Also Like

0 message(s)