Christmas Decorations

- december 16, 2009

Ik ben gek op kerstpapier en was dan ook helemaal blij toen ik mijn DT pakket van Creabest ontving; het heerlijke kerst papier van Fancy Pants 'Christmas Magic'! Het inspireerde mij tot het maken van dit boekje met foto's van onze kerst decoraties. De basis van het boekje is cardstock, gesneden in verschillende maten, en is daarna bekleed met dessin papier, geponsde randen (Fiskars Treading water punch en Slim Edger Punch Parisian) en sticker randen uit het vel 'Christmas Magic Sticker'. Het boekje is 14,5 cm hoog, de smalste pagina is 11,5 cm breed (incl ponsrand) en de breedste is 17,3 cm breed (incl golfrand).


In rollen kado papier zit vaak een stuk karton dat wel wat weg heeft van kraft cardstock, het is alleen iets dunner. Hiervan heb ik het envelopje gemaakt waarin ook nog wat deco foto's zitten. Hij is bestempeld met Versamark watermark inkt en op de achterkant heb ik de stempelafdruk ge-embossed met witte embossingpoeder.Bedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping by

You May Also Like

14 message(s)