Kerstkaartje

- december 10, 2009

In mijn DT pakket van Creabest zat dit keer het prachtige kerstpapier van Fancy Pants 'Christmas Magic'. Er zat ook een stickervel bij en bij het zien van deze sticker dacht ik gelijk aan een kerstkaartje. Ik heb hem vrij eenvoudig gehouden. De basis is Kraft Cardstock, witte cardstock ge-embossed met de Cuttlebug en Swiss Dots, een stukje kant en een ster gesneden uit één van de vellen. Een touwtje en pin maken het geheel af. Alles is met foam pads opelkaar geplakt.

En dan wil ik ook nog even geweldig nieuws met jullie delen.....!!
Creabest opent een scrapwinkel in Ommen! Helemaal geweldig vind ik dit en ik wens Bauke en Berthine heel veel succes met hun winkel, het is voor hen een droom die uit komt! Wil je weten waar en wanneer de winkel precies ge-opend wordt, kijk dan even hier.


Bedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping by

You May Also Like

4 message(s)