de Puch

- februari 07, 2010

Vandaag heb ik dit LO-tje afgemaakt met nog een restje van Dreamstreat Papers uit mijn DT pakket van Creabest.

Het is al even geleden dat ik voor het laatst gepost heb, ten eerste omdat ik een aantal dingen gemaakt heb die ik hier nog niet kan laten zien en omdat ik meer aan het lezen dan aan het scrappen ben. Ik was even weer helemaal in de ban van Harry Potter; ik kan gewoon niet genoeg krijgen van die boeken want er gebeurt zoveel in dat ik telkens weer wat nieuws ontdek. En een aantal weken geleden stuitte ik op de site van de heer G. Norman Lippert. Hij heeft een aantal boeken geschreven over de zoon van Harry Potter, James, en daar heb ik de 1e twee delen van gelezen. Het zijn erg leuke boeken, alhoewel de nederlandse vertaling soms wat te wensen over laat, maar wat mij betreft echt een aanrader voor de Harry Potter fan. Deel 3 staat inmiddels ook al op internet maar is helaas nog niet vertaald. Misschien ben ik wel de allerlaatste Potter-fan die deze link ontdekt heeft en hebben jullie ze al gelezen maar mocht dat niet zo zijn, hier de link James Potter. Veel plezier ermee!
Bedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping by

You May Also Like

3 message(s)