Kleine Zeemeermin

- augustus 01, 2010


Nog een LO met het mooie papier van Imaginisce. Het leuke van deze papierlijn vind ik dat al het papier bij elkaar past maar dat je het ook kunt verdelen in twee verschillende kleurstellingen. Nu heb ik de vellen gebruikt waar wat meer roze/rode tinten in zitten en daardoor krijgt de Lay Out een hele andere uitstraling. Ook deze foto heb ik al eens eerder op een LO gebruikt maar net als de  foto van de vorige LO behoort deze tot één van mijn favoriete strandfoto's en paste deze ook weer te mooi bij het papier om niet te gebruiken.


en nog een detail foto


Gebruikte materialen:
* Bazzill Cardstock
* Imaginisce Splash Dance ( Water Words, Bathing Beauties, Polkadot Bikini)
* Clear Stamp Splash Dance Blowfish
* Distress inkt Broken China
* Bloemen: Color me Crazy
* Silhouette voor de golfjes
* Zwarte viltstift
* Knoopjes
* Cirkel stempeltjes en letter stickersBedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping by

You May Also Like

2 message(s)