129.....

- januari 04, 2011

In 2010 heb ik mijn oude hobby lezen weer opgepakt en daardoor is het scrappen een beetje op de achtergrond geraakt. In plaats van te scrappen zit ik nu 's avonds lekker met mijn beentjes op de hocker te lezen, heerlijk, daar kan ik echt van genieten.  Op 31 december om 24.00 uur stond de teller van de door mij gelezen boeken in 2010 op 129................. ongelofelijk! En ik ben nog lang niet uitgelezen, maar ik hoop toch ook weer een beetje te gaan scrappen, zou anders zo zonde zijn van al die mooie spulletjes die ik in huis heb. Hieronder een impressie van alle boeken (behalve de 1e 3, die had ik nog in 2009 gelezen). 

De cover van een boek vind ik ook erg belangrijk, ondanks dat ik mijn boeken op de ereader lees en niet het tastbare exemplaar heb. Bij het zoeken naar boeken kijk ik dan ook altijd eerst naar de cover en dan lees ik waar het over gaat. Mijn favoriete cover van al deze boeken is toch wel deze....

...en het was voor mij ook 1 van de mooiste boeken die ik dit jaar gelezen heb. Het duurt helaas nog veel te lang voor het 2e deel uit komt...

Bedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping by

You May Also Like

2 message(s)