Sneeuwpop

- januari 28, 2011

Toen ik deze Sneeuwpop easelkaart tijdens het blog-surfen tegen kwam moest ik die gewoon maken want, en dat heb ik vast al eens eerder gezegd, ik ben dol op sneeuwpoppen. Gelukkig heeft Sandra het patroon op haar blog staan dus hoefde ik het wiel niet nog eens uit te vinden. 


Ik neem hem morgen mee naar de winkel want dan mag ik de MyStick lijmroller demonstreren en deze sneeuwpop is bijna volledig inelkaar gezet met de MyStick (alleen de bloemetjes en de knoopjes niet). Hij is súper handig en handzaam en het fijne van deze taperoller is dat de tape niet uit 1 stuk bestaat maar uit stukjes van 1mm naast elkaar waardoor je grote vlakken maar ook hele kleine stukjes kunt vast plakken. Bedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping by

You May Also Like

4 message(s)