Stempels maken

- maart 18, 2019


De lente kriebels hangen hier in huis. En dat betekent dat er gesausd, geverfd, gewassen en schoongemaakt wordt.

De aanleiding voor deze activiteiten was de vloer in onze woonkamer, die werd geschuurd en in de olie gezet. En ja, dan wil je de rest ook gelijk opfrissen natuurlijk. Dat betekende wel dat er niet veel creativiteit uit mijn handen is gekomen en er vooral niet gehaakt word. Want haken en sausen/verven gaan bij mij niet samen. Tess moet dus nog even langer op haar kledingstuk wachten...

Maar af en toe even spelen met andere verf kan wel, mijn handen zijn toch al vies Knipogende emoticon.
Met mijn zelf gemaakte gelli plate maakte ik een aantal achtergronden en aangezien ik toch al in de 'zelf maak mood' was (ik sneed ook een hele boel stencils met mijn silhouette) bedacht ik dat ik ook nog wel een aantal stempels kon maken (die kan je ook nooit genoeg hebben). Het idee daarvoor kwam van deze stempel die ik ooit maakte van crepla en terug vond in mijn voorraad


Na wat ideetjes op Pinterest te hebben gezocht ging ik aan de slag en dat is werkelijk verslavend Verlegen emoticon
Maar de eerste die ik maakte was deze


Iemand had tijdens de koffie zitten spelen met karton en toen ik dit rolletje op tafel zag liggen wist ik meteen dat dat in ieder geval een stempel moest worden.
En daarna volgde er dus een hele serie.....


Een paar sneed ik met de cuttlebug en een snijmal uit de crepla (de cirkels rechts boven, de kleine eronder, de grote midden onder en het takje). Van het afval dat daar van overbleef maakte ik de 'roos' en de cirkels rechts onderin. De rest van de vormen knipte of sneed ik uit.
De grote cirkel links in het midden is mijn favoriet. Die maakte ik van wol en pakte veel mooier uit dan ik had durven dromen.

Ik denk dat het niet bij deze zal blijven want ik heb nog een aantal ideetjes en daarnaast is het maken van achtergronden ook zeer verslavend.Materialen:
Crepla, snijmallen, karton, schaar, wol, lijm en een hoop fantasie Knipogende emoticon

You May Also Like

0 message(s)