I Am Fabulous

- april 22, 2019


Ik doe zo ontzettend veel inspiratie op op YouTube,  ik weet soms gewoon niet wat ik het eerst of laatst wil maken.
Zoveel Mixed Media Artists met hun eigen stijl en eigen technieken.....ik wil alles proberen. Ooit hoop ik daarin ook mijn eigen stijl te vinden. Maar dat zal wel moeilijk worden want ik vind gewoon te veel leuk. Dat zal altijd mijn valkuil zijn.


Ook deze pagina was weer puur genieten: tekenen, aquarelleren en allerlei soorten materialen door elkaar gebruiken. Zo bestond de basis uit een frame van washi tape, tissu paper, papier uit een oud woordenboek, stempels, stencils en aquarel verf. Het meisje tekende ik (de basis met een mal, de reste tekende ik er zelf in) en kleurde haar gezicht met aquarelverf. Achteraf had dat wat heftiger gemogen.

Voor de rest gebruikte ik witte en zwarte gesso, potlood, Neocolor II krijtjes en een quote uit de Idea-Ology Small Talk Snarky van Tim Holtz. Toen ik hem binnen kreeg heb ik smakelijk zitten lachen om de soms geweldige uitspraken in het boekje. Daar gaan jullie in de toekomst nog veel van voorbij zien komen!

You May Also Like

0 message(s)