Silence

- april 26, 2019


Een aantal keer heb ik al genoemd dat ik graag naar YouTube filmpjes van mixed media artists kijk. Je doet er zoveel leuke ideeën op!
Het heeft echter ook een keerzijde.....het geld wipt op de bankrekening hahaha.
Er zijn zoveel dingen die ik zou willen hebben, en ik heb al zoveel Verlegen emoticon.

Ik ben al overstag gegaan voor de neocolor II krijtjes, de dylusions paints en ik zou ook heel graag de dylusions sprays willen hebben want dat ziet er ook zo gaaf uit. Maar goed, je kan je geld maar 1x uitgeven en ik heb me voorgenomen om dingen die ik zelf kan maken van mijn lijstje te schrappen en voor de rest eerst eens tussen mijn voorraad te kijken.


En zo kwam ik mijn shadowpaints weer tegen en ik bedacht me dat ik die als sprays zou kunnen gebruiken. Ik kocht een aantal spuitflesjes en begon met mijn favoriete kleuren combi. Dat ze anders reageren dan de dylusions is duidelijk te zien, die zijn egaler, maar ik moet heel eerlijk zeggen dat ik dat 'korrelige' juist ontzettend mooi vind. Het werken erop vraagt wel om wat aandacht.


Mijn dylusion paints testte ik uit op afplaktape en met deze zelfgemaakte washi tape plakte ik een frame op de pagina, net als ik op de vorige pagina deed. Ik sneed het wel eerst door de helft anders vond ik het te breed. Met wat stencils en de d-paints maakte ik de achtergrond nog wat interessanter.


Voor de basis van het gezichtje gebruikte een mal, de rest tekende ik er uit de losse hand in. Grappig om te zien hoeveel ze op de vorige lijkt!
Met gesso liet ik het meisje en de cirkels uit de pagina springen en dat ging perfect op de shadow paint. Maar toen ik met een baby doekje de d-paint (het roze) uit wilde smeren ging er iets mis. Het papier vond dat teveel van het goede en werd korrelig en ging stuk. Daarna begon eigenlijk het gepruts.


En hoe meer ik het goed wilde maken, hoe erger het werd. Uiteindelijk heb ik het laten rusten, er een nachtje over geslapen, en toen ik de volgende middag weer keek vond ik het eigenlijk wel ok zo. Ik had het liever anders gezien maar lelijk vind ik het ook niet.
De quote is er weer eentje van Tim Holtz.


You May Also Like

0 message(s)