Bloom...

- april 05, 2019


Deze pagina ging niet helemaal vanzelf.
Het hoofd van het meisje had ik al een tijdje klaar en ik had het plan opgevat om bloemen uit scrappapier te knippen en daar haar haar van te maken, maar ik twijfelde heel erg over welk papier ik het mooist vond dus bleef ze liggen.

Tijdens die twijfel periode maakte ik met  overtrekpapier en de diverse stempels die ik in mijn bezit heb een tissue paper die ik op de pagina plakte met lijm gel. Daarna  deed ik er een laagje gesso over om het iets minder hard te maken.


Dat is ook even zo blijven liggen tot ik zin kreeg om te gaan spelen met mijn Neocolor II oplosbare krijtjes.Toen ik de kleurtjes eenmaal op het papier had staan wist ik ineens welke bloemen ik wilde gebruiken voor het haar, dat had ik dus eerder moeten doen Knipogende emoticon


Leuk ook hoe je het tissue paper in de achtergrond terug ziet komen.


De quote komt uit een boekje van de action. Helaas is het vellum dikker dan ik verwacht had en blijven de randen zichtbaar. Wijzer geworden knipte ik de quote zo dicht mogelijk langs de tekst uit zodat het zo min mogelijk opvalt. Bij het woordje op haar hals heb ik met wat kunst en vliegwerk de randen zo goed mogelijk proberen weg te werken.


Al met al heeft het even geduurd voor deze pagina klaar was maar ik vind haar geslaagd. En ik had weer ontzettend veel plezier met het maken ervan!

You May Also Like

0 message(s)