Everything has Beauty

- maart 16, 2020

Mixed Media staat even op een laag pitje.
Een ander hobby vraagt mijn aandacht.
En ook al kan ik daar niet alle dagen mee bezig zijn, het houdt me wel bezig en zorgt ervoor dat mijn inspiratie heel ergens anders ligt.
Sinds begin januari ben ik namelijk helemaal in de ban van nagels stylen. Maar daarover meer in een andere post.
Gelukkig had ik eind vorig jaar zoveel gemaakt dat ik tot nu toe genoeg stof had om met jullie te delen.


De achtergrond van deze spread was al een tijdje klaar en vroeg niet eens zoveel werk want het begon als een kladpapiertje waarop ik mijn kwasten had afgeveegd. Nadat ik hem in mijn zelfgemaakte art journal had geplakt plakte ik er wat stukjes tissue paper met hartjes op en bracht wat extra kleur aan met turquoise. Nog wat stencils en stempelen met dopjes klaar was de basis. En toen was dus de inspiratie vervlogen. Zo erg zelfs dat ik bijna niet op mijn hobbykamer te vinden ben.

Maar afgelopen week trok ik me er toch weer eens eventjes terug en begon met het schetsen van deze paradijsvogel. En eenmaal begonnen kreeg ik de smaak toch weer te pakken en ik hoop dat dat een beetje door zet want mixed media is gewoon heerlijk om te doen.
Voor de vogel en tak gebruikte ik Dylusions, verf van Dina Wakley, Color Sticks van Jane Davenport, een Stabilo All potlood en Posca Paint pens.

You May Also Like

0 message(s)