Fearless

- maart 27, 2020

De tussenpozen duren steeds langer, ik heb niet zoveel mixed media meer op voorraad op dit moment.
Tot nu toe merkten jullie er nog niet zoveel van want wat er aan mixed media op de blog verscheen had ik meestal al langer geleden gemaakt.

Momenteel houd ik me vooral veel bezig met haken en lezen. Ik heb diverse projecten op de naald, wat totaal tegen mijn principe van 'eerst afmaken dan verder met wat nieuws' is. En daarnaast probeer ik het nagelstylen onder de knie te krijgen.  Tussen de mixed media projecten door hebben jullie van beide al dingen voorbij zien komen.

Maar nu dus deze spread.
Hij ontstond doordat ik  moest wachten tot mijn aquarel droog was. Er zijn heel wat lagen verf en stencils in gaan zitten voor ik tevreden was met de achtergrond en toen ik dit collage vel van Dina Wakley uitgezocht had.....


 .....moest ik hem hier en daar nog wat aanpassen om het geheel op elkaar af te stemmen.

Gelukkig heb ik een aantal flesjes van Dina's acrylverf en kon ik met de Eggplant, die Dina oa voor deze afbeelding gebruikte, de pagina tot één geheel maken.


Er was een punt waarop ik zo mijn twijfels had over deze pagina maar nu hij klaar is ben ik er toch wel tevreden over.

You May Also Like

0 message(s)