Gnomes #2

- april 15, 2020


Gnomes in spring!
Rond de kerst maakte ik een spread met gnomes en omdat ik dat toen zo leuk vond om te doen besloot ik nu een lente uitvoering te maken.

Verrassend genoeg zag ik al precies voor mij hoe de pagina er uit moest gaan zien.
Voor de achtergrond gebruikte ik London Blue en Fresh Lime van Dylusions, bracht wat wolkjes aan met wit en gebruikte een stencil, samen met Dirty Martini, voor het gras. Ook dit keer knipte ik de gnomes uit scrapbook papier, nu in lekkere frisse kleurtjes.

De bloemen tekende ik eerst op een kladje en bracht ze over met overtrekpapier. Deze kleurde ik ook in met Dylusions verf.
De libelles zijn gestempeld, geen idee waar ze van zijn want ik heb ze al jaren, en de bloemetjes komen ook uit mijn enorme voorraad ;-)You May Also Like

0 message(s)