What The Frikk?

- april 20, 2020

Quarantaine heeft ook zijn leuke kanten.

Zo verschijnen er heel veel filmpjes op YouTube om ons in quarantaine tijd te entertainen. En veel van die YouTubers zitten zelf ook in quarantaine. Ik kijk natuurlijk voornamelijk naar de creatieve entertainers en één van hen is Dyan Reaveley.

Ik ben iets later ingestapt dan zij begonnen is en ik doe ook niet mee met de daily diary, maar ze inspireert me wel enorm. Het is sowieso een geweldig mens om naar te luisteren met haar hilarische Engelse humor. Regelmatig schiet ik in een schaterlach (en zie dan twee huisgenoten verschrikte naar mij kijken want die horen niks omdat ik oordopjes in heb hahaha) dus alleen daarom ga ik al kijken Emoticon met brede lach

De filosofie van Dyan is dat je een achtergrond opbouwt met of koele of warme kleuren. Voor deze gebruikte ik Grass Green, Fresh Lime en Vibrant Turquoise en een brayer. Naast deze achtergrond maakte ik nog eentje met dezelfde kleuren maar nu met blending tools, want je houdt altijd wat verf over en dat maak je op deze manier mooi op. Voor beide gebruikte ik ook de bloemen stelcil maar de border stencil alleen voor deze.

Als focal point gebruikte ik verschillende Dylusions stempels, het hoofd spiegelde ik op de PC want dat kwam beter uit, en kleurde ze in met Shadow Paint dat ik in waterbrushes heb zitten.

De quote, van Dyan, heb ik er op ge-handlettert (is dat een woord?) ook naar het idee van Dyan.


You May Also Like

0 message(s)