Kerst drankje

- december 11, 2020


De meeste mensen zullen hier een warme chocolademelk met slagroom zien.
Maar als ik er naar kijk zie ik een heerlijke cappuccino mit sahne. Mijn favoriete drankje tijdens onze wintersport vakanties in Oostenrijk Emoticon met brede lach.

Deze 'cappuccino mit sahne' in kerstsfeer kwam voorbij op het kanaal van Clarice Gomes. 
Ik laat me lekker inspireren door al die kerst tutorials die nu voorbij komen op YouTube. Het zijn er veel en ik geniet er enorm van! Zoals altijd tekende ik in klad op printer papier en bracht de tekening over met de lightpad van de Action in mijn Hahnemühle a5 watercolorbook.

Om er toch nog een beetje mijn eigen draai aan te geven schilderde ik de beker in een andere kleur, aan de rest viel niet zo heel veel te veranderen, en tekende er nog wat extra hulst bij. 


Door een mask te maken van het toefje slagroom kon ik 'cacao poeder' spetteren zonder de rest eronder te spetteren. Een mask maak je door in dit geval de slagroom overtrekken op printerpapier en uit te knippen. Het uitgeknipte heb je niet nodig maar het gat in de vorm van de slagroom leg je om de slagroom op de aquarel, nu kun je veilig spetteren en komt het alleen daar waar jij het wilt Emoticon met brede lach.You May Also Like

0 message(s)