Tag boekje

- juni 10, 2022


Een paar jaar geleden kocht ik een Tag Journal Kit van Art by Marlene, en die desbetreffende kit kocht ik speciaal voor de gaatjes stans die er in zat. 
Ik was al heel vaak op zoek gegaan naar de gipstape met gaatjes wat je toen veel voorbij zag komen maar ik kon het niet vinden, dus dan maar een stans.

Tot nu toe had ik hem nog nooit gebruikt, net als de rest van de kit en ik vond dat daar nu wel eens verandering in mocht komen.
Dit keer gebruikte ik naast Dylusions en Art by Marlene ook materiaal van Dina Wakley, zoals hier op de voorkant van het boekje.
Sommige achtergronden van de tags maakte ik gelijktijdig, anderen paste ik een beetje aan aan de kleuren van de aansluitende tag zoals bijvoorbeeld hierboven. Het hoofd van het meisje is een stempel en kleurde ik gedeeltelijk in met Faber Castell Neo Colors II.

Voor dit boekje gebruikte ik 3 originele tags uit de kit, de tags met de tabs, en daartussen gebruikte ik tags gesneden uit mixed media papier uit een Dylusions Journal.
Voor de rechter pagina van onderstaande duo gebruikte ik het hoofd van de welbekende Hamster van een grote supermarktketen 😉
Zoals sommigen van jullie misschien wel weten lees ik heel erg veel. Altijd in het Engels en heel vaak het fantasie genre. Voor de rechter kant van onderstaande tags moest ik ineens aan een boek denken waar ik jaren geleden aan begonnen was. De cover van dat boek was wat me er aan aantrok 😊 maar uiteindelijk had ik er maar een paar hoofdstukken van gelezen voor ik besloot dat het niet helemaal mijn ding was. Toch ben ik dat boek nooit vergeten en wil altijd nog een keer poging wagen, wie weet vind ik het dan wel leuk, het zou niet de 1e keer zijn dat dat gebeurt.
De cover vind ik nog steeds prachtig maar ik koos voor onderstaande spread voor de cover van het 4e deel, die paste nog net even beter. 
Voor de mensen die het willen weten; het zijn boeken uit de serie Blud door Delilah S. Dawson.

Voor de achtergrond gebruikte ik papier uit het Collage Collective van Dina Wakley. Daarmee maakte ik het mezelf niet echt makkelijk want het is vrij druk. Daarom 'stempelde' ik er witte cirkels op om het ietsje te verzachten. De tandwielen sneed ik met de Silhouette.
Hierboven heb ik de gaatjes stans gebruikt, aan het einde van het boekje want ik was het al bijna weer vergeten 😂. De ruitjes tape maakte ik zelf.

You May Also Like

0 message(s)