Product Labels #2

- juni 27, 2022


Zoals altijd, als ik iets leuk vind om te doen ben ik niet te stoppen 😂

Ik ging dus enthousiast verder met de labels en in deze blogpost zie je het 2e deel ervan.
Hieronder nog even de foto van labels die ik voor deze serie en deel 1 gebruikte.
Voor onderstaande label gebruikte ik de andere helft van het label van Tencel. Deze beplakte ik met een stuk aquarel papier dat ik al bewerkt had met verdunde verf voor mijn disc boekje maar uiteindelijk niet gebruikte, een stukje papier uit een boek om de hond een bodem te geven en wat smalle washi tape. Het lichaam van de hond is een dylusions stempel en ingekleurd met polychromos. Het hoofd is van AbM.
Het label van de bladhark beplakte ik met een gelli plate print. Ik gebruikte die methode vaak omdat heel veel labels glad zijn en de verf daar minder goed op hecht, en ook omdat ze dan wat steviger worden.
Ik stempelde nog wat roze cirkels, maakte een streepjes rand en plakte wat smalle washi tape.
Om het iets speelser te maken besloot ik de deur open te knippen, het gedeelte erachter zwart te verven en en daarop een meisje te plakken (alles van AbM).

Ook het label van Petrol beplakte ik met een gelli plate print. Deze was niet glad en had ik heel goed kunnen verven maar het label was geknikt en dit maakte hem wat steviger. Behalve wat stipjes, tekst stempel en lijntje rondom deed ik er weinig aan. Het hoofd en de libelles zijn van AbM.
Op dit hele grote label zaten schuifspeldjes. Omdat hij inkepingen voor de schuifspeldjes had beplakte ik hem eerst met mixed media papier. Daarna verfde ik met dylusions fresh lime en polished jade de achtergrond, stencilde hier en daar met dezelfde kleuren, stempelde een rand, zette met witte posca pen wat kruisjes en met zwarte fineliner wat lijntjes. Het golfrandje is een dylusions stempel ingekleurd met aquarelverf, de stelen tekende ik op wit karton en de bloemen knipte ik uit gelli plate prints.
Met zwarte distress inkt ging ik rondom alle tags en de quotes zijn van AbM of Dylusions.You May Also Like

0 message(s)