Find Beauty

- september 19, 2022


Hier had ik echt zin in, spelen met lekkere felle kleuren verf. 
Ik koos twee pagina's uit mijn kleine ringband journal van Art by Marlene, plakte ze aan de achterkant aan elkaar, en smeerde met mijn vingers de kleuren op de pagina in een ietwat diagonale lijn. Daarna stencilde ik met dezelfde kleuren.
Misschien had ik beter eerst een plaatje uit kunnen zoeken voor ik met de verf begon maar gelukkig kwam deze qua kleuren aardig overeen. Ook vond ik nog een grote cirkel die erbij paste en plakte die in twee delen op de pagina's.
Voordat ik dat alles opplakte smeerde ik hier en daar nog wat witte verf, legde er een stencil op en veegde met een baby doekje het overtollige weg. Zo ontstonden de sterren.
Om het af te maken stempelde ik hier en daar en gebruikte de stabilo all pencil voor de randen van de pagina en de schaduwen.

You May Also Like

0 message(s)