Aquarel ~ Flamingo

- oktober 02, 2023


Het totaal plaatje van deze aquarel vind ik mooi om naar te kijken; de kleuren combinatie spreekt me enorm aan. Maar daar is het eigenlijk ook wel mee gezegd. 

De kleuren waren ook waarom ik deze foto koos. Wat is een Flamingo toch mooi!!

Het plan was om er een losse aquarel van te maken maar zoals altijd kwam daar weer niks van terecht 😂 Wel heb ik de dingen gedaan die ik in mijn hoofd had: werken met zout (dit pakte niet zo goed uit als ik had gewild, zie paarse vlekken), lopers en met de kwast wat veren zetten. 
Het oog kostte me ontzettend veel moeite maar na wat afstand te hebben genomen vind ik dat hij toch nog wel redelijk heeft uitgepakt.
Spetters heb ik dit keer bewust achterwege gelaten zodat de Flamingo alle aandacht krijgt.

You May Also Like

0 message(s)