Gelukt!

- februari 14, 2008

Ja hoor, het is me weer gelukt 4 kerstkaartjes af te krijgen deze maand. Twee had ik al geplaatst en dit zijn de andere tweeDit kaartje is gemaakt met papier van My Minds Eye, prachtig papier blijf ik dat vinden! De slee is gesneden met de Silhouette, de Swirl is een QuicKutz die en de sneeuwsterren zijn geponsd. Het stempeltje is een Inky Wings en de sneeuwballen stempel van Magnolia. De tekst is geprint met het font "FG Ang Hand".
----------------------------------------------------------------------------------
Dit papier komt uit de lijn "Blush" van Basic Grey. Helaas is het bijna op en dat vind ik ontzettend jammer want het blijft mooi! De achtergrond, het ovaal, en de geschulpte cirkel zijn allemaal gesneden met mijn favourite speeltje de Silhouette ;-) De Swirls zijn van een QuicKutz die en de kruisjes rub ons van Doodlebug. De tekst is geprint maar ik weet niet meer waarmee :-( en het stempeltje is van Inky Wings. De stipjes zijn gemaakt met scribbles shiny white.

You May Also Like

13 message(s)