Santa's little helper

- februari 10, 2008

Deze foto van mijn neefje vond ik zo ontzettend leuk, daar moest ik gewoon wat mee doen ;-) Ik wist ook al wat ik wilde, verven! Ik kwam nl een tijdje terug een hele leuke tutorial tegen van Mireille waarin ze laat zien hoe je met gesso en acrylverf een hele mooie achtergrond voor je LO kan maken. Ik vind hem zelf heel erg geslaagd!Het papier is van Basic Grey "Dasher". Het grote stuk dessin papier heb ik gedistressed met de edge distresser van Heidi Swapp, de golfrand heb ik zelf getekend, uitgeknipt en daarna voorzien van een lijntje, de teksten Santa (font Storybook) en helper (font Briquet) zijn gesneden met de Silhouette net als de sterren en de tekst little (font MissBrooks) is geprint. Voor de "bloemen" heb ik rondjes op papier getekend en uitgescheurd. De randjes zijn weer bewerkt met distress inkt. Om de rondjes en sterren heb ik met tulip 3D verf stipjes gezet.

You May Also Like

8 message(s)