Het "grote" Project

- februari 04, 2008

Niet zozeer groot in formaat, maar wel groot voor een kaarten-scrapster die steeds meer aangetrokken word door het "echte" scrapwerk ;-) Heeeeel lang geleden schreef ik over een project waar ik mee bezig was, maar wilde er geen sneak peak van plaatsen want ik wist dat jullie dan heeeel lang zouden moeten wachten voor je het eindelijk te zien zou krijgen; ik ben nl nogal een langzame scrapper ;-) In oktober ben ik er aan begonnen en afgelopen weekend was hij eindelijk klaar! Ter ere van mijn moeders 65ste verjaardag, haar 65 jaar in een notedop.....Voor dit boekje heb ik papier van Basic Grey (hoe kan het ook anders ;-) ) "Infuse" gebruikt. Om mijn moeder de gelegenheid te geven zelf een journaling bij de foto's te schrijven heb ik hier en daar een tag tussen geschoven.

You May Also Like

13 message(s)