Tasje

- februari 09, 2008

Was ik toch helemaal vergeten een foto te maken van het tasje dat om het boekje van mijn moeder zat :-0 Maar goed, dit is 'm dus, gemaakt door mijn moeder, bedankt mam! Het was een kant en klaar spanen tasje, gekocht bij Pipoos, dat ik eerst aan de zij- en onderkant en de randen heb geverfd met bruine acrylverf. Daarna heb ik er papier van Basic Grey "Infuse" opgeplakt waarvan ik de randen eerst nog even gedistressed heb. Er zat een koord aan als hengsel wat ik vervangen heb door 3 strengen kant (niet te zien). De grote witte bloem heb ik voorzien van een glitterrandje en dubbel op de voorkant geplakt (het tasje sluit met klitteband), daarop een half rond stukje cardstock waarop een slotje is geplakt. Aan de linkerkant van het tasje hangen een sleutel en een tag met de tekst "Life is a Journey".

You May Also Like

2 message(s)