2 LO's

- juni 15, 2008

Ik kan jullie vandaag 2 LO's laten zien; 1 lag al wat langer op de plank en 1 heb ik vandaag afgemaakt.
Very Much in Love; deze LO heb ik een hele tijd geleden gemaakt voor de secret scrap lift en de naam zegt het al "secret"; ik mocht hem niet eerder plaatsen dan wanneer iedereen hem had gemaakt. We kregen een LO toegestuurd en deze moest je dan liften en dan je eigen lift weer doorsturen naar de volgende. Het is erg leuk om al die resultaten nu te zien op het forum; allemaal hetzelfde maar toch anders ;-). Voor deze LO heb ik een foto genomen van de tijd dat we verkering hadden; ik vind het nog altijd een geweldige foto! Het gebruikte papier is "Smitten" van K&Company, op de foto komt het helaas wat flets over. De teksten zijn gesneden met de Silhouette, behalve het woordje "much" dat heb ik gedaan met een zelfgemaakte rub-on. De e heb ik bewerkt met glitterlijm. Helaas heb ik het woordje Very verkeerd gespeld op de LO. Het is inmiddels veranderd. Verder heb ik bruine Scribbles en clear stamps gebruikt en op de grote bloem zit een zelfgemaakte pin. Spikes; LO gemaakt voor het Sketch spel. Je wordt door iemand uitgedaagt een door haar uitgezochte sketch te maken. Dit was de sketch die ik kreeg....... ..... en dit is mijn uitwerking ervan; een jongens LO. Mijn zoon Rick komt er meestal bekaaid af wat de LO's betreft want ik neig toch meer naar LO's met bloemetjes en meiden kleurtjes ;-). Dit papier van Senic Route had ik al heel lang in huis, zulk prachtig papier, en is naar mijn idee heel geschikt voor een jongens LO! De teksten, pijlen en sterren zijn gesneden met de Silhouette, ik heb mijn nieuwe clearstamps van Autumn Leaves "Sentiment Circles" en van Heidi Swapp "Clocks" gebruikt en gestippeld met bruine scribbles. Bedankt voor het kijken/Thanks for looking!

You May Also Like

3 message(s)