Sweet little Girl

- juni 20, 2008

Ik scrap het liefst op een basis van effen papier. Bij anderen vind ik het altijd prachtig om te zien als ze dessin papier als basis hebben gebruikt, maar ik weet me er nooit raad mee, vind het vaak al gauw te druk worden. Maar dit papier van Making Memories "NoteWorthy" moest ik gewoon als basis gebruiken; het zou toch jammer zijn papier met zo'n mooie rand te verknippen;-)De rest van het gebruikte papier is ook van MM. De swirl, de vlinder en de teksten zijn gesneden met de Silhouette; fonts "Briquet" en "Arial". Ik heb de letters meerdere malen uitgesneden (3x) en op elkaar geplakt om een beetje een chipboard effect te krijgen. Het woord little is geprint met het font "2 peas GG mix". Verder zijn er clearstamps van Kars gebruikt (doodles) en van Autumn Leaves en scribbles "brown" en op de bruine knoop zit een zelfgemaakte pin. De foto is van mij oudste dochter toen ze 2 was, inmiddels al weer 14 jaar geleden. Toen mijn man die foto zag verzuchtte hij "wat was ze toen nog lief" hahahaha.


Bedankt voor het kijken/Thanks for looking!

You May Also Like

9 message(s)