My New Boots

- juni 08, 2008

Afgelopen donderdagavond was er weer een online crop op het scrapbook forum. Ik was eigenlijk te moe en begon erg laat, maar vond de sketch zo erg leuk dat ik toch besloot mee te doen. Maar het wilde niet echt vlotten en na ongeveer een uurtje ben ik afgehaakt. Gisteravond heel erg laat heb ik hem af gemaakt. Ik moest wachten tot ik mijn dochter van een feestje kon halen en wat doe je dan............scrappen natuurlijk :-D.
Het papier is van Bo Bunny, de Ella lijn. De groene tak en de letters zijn gesneden met de Silhouette met de fonts "BoboBlack" en "Angelina". De tekst NEW is geprint met het font "Indezonefont", uitgeknipt en met 3D foam opgeplakt. Op de zwarte cirkels en de onderste zwarte letters heb ik gestippeld/een lijntje getrokken met een rode moonlight pen van Sakura, de zwarte stippen zijn gemaakt met Tulip 3D verf.
De Journaling heb ik "verstopt" onder de foto en vertelt het "verhaal" van mijn zoon Rick die altijd laarzen van iemand anders aantrekt. Aangezien hij niks moet hebben van alles wat enigzinds meisjesachtig is heb ik deze laarzen gekocht; die trekt hij dus niet meer aan


You May Also Like

4 message(s)