Oeiiiiii!!

- juni 25, 2008

Ben ik me daar even geschrokken! Dacht ik redelijk bij te zijn met de kaarten voor de kerstaktie op de club van Tiets, bleek ik er nog maar 4 ingezonden te hebben :-O Gelukkig lagen er wel een aantal klaar die ik gewoon vergeten had in te zenden, maar dan nog loop ik behoorlijk achter (er is dus geen fluit terecht gekomen van mijn goede voornemen ). Ik ben nu bezig met een inhaalslag en omdat ik een beetje snel wil maak ik de kaartjes van de workshops van Nancy en dan in kerstuitvoering. Haar kaartjes zijn gewoon súper maar wel lekker snel te maken.

Het papier is van Basic Grey "Figgy Pudding". Voor de bovenste heb ik een magnolia stempel gebruikt, adhesive ribbon van K&Company, de sterren zijn gesneden met de Silhouette, de geschulpte rand is geponsd met de Slit Punch en op de bovenste ster zit een zelfgemaakte pin. De tekst op de onderste kaart op het label is geprint, de andere gesneden met de silhouette, net als de bloemen. Onder de knoopjes zit een geponsde sneeuwster. Op beide kaarten is gestippelt met Scribbles Shiny White.

----------------------------------------------------------
Award
Ik heb een "Brillante Webblog Award" gekregen van Jill, bedankt Jill!
Who gets the "Brillante Webblog Award"? (wie krijgt de Briljante Weblog-award??)Websites and blogs, which by its currency, the issues of choice and for their designs are especially noteworthy. (Websites en Blogs die door de actualiteit, thema's en design opvallen)Here are the Award Rules (regels voor de Award):1. The winner can take the logo (de winnaar mag het logo plaatsen)

2. Place a link to the person that send you the award(plaats een link naar degene die je de Award gegeven had)

3. Give the Award to at least 7 other Scrapbooking-Blogs, which by its currency, the issues of choice and for their designs are especially noteworthy (stuur de award naar minstens 7 andere scrapbookblogs die door de actualiteit, thema's en design opvallen)

4. Put a link to these sites on your Blog. (zet een link naar deze sites op je blog)

5. Write a comment on their Blogs that they've won an Award (laat een berichtje achter op hun blog dat ze een Award gewonnen hebben)I'd like to give the Award to these wonderful ladies. I really admire your scrap-work and like to visit your blogs:
Birgit Koopsen
Rozella
Floliescrap
McScrap
Patmiaou
Jolene Pienaar
Lasst euch verzaubern
Bedankt voor het kijken/Thanks for looking

You May Also Like

7 message(s)