Corrie 7040

- augustus 07, 2008

Dit keer weer een LO-tje gemaakt voor de winkel, nu van mijn favoriete koe Corrie 7040; een prachtbeest. De basis van deze LO is een vel Core Color cardstock van Core'dinations. Dit bijzondere cardstock heeft een basis kleur en een 2e, bijpassende, kleur. Wanneer je niets doet aan dit cardstock zul je alleen de basiskleur zien, maar zodra je er met een stuk schuurpapier overheen gaat of er een randje af scheurt, komt de 2e kleur tevoorschijn. Voor de rest van de LO heb ik papier van K&Company gebruikt.
De tekst, de vlinder en de witte bloemen zijn gesneden met de silhouette, de bloemen zijn bestempeld met een stempel van Hero Arts Manuscript Backgrounds en alles is bewerkt met distress inkt. Het oornummer heb ik gemaakt van een stukje K&C en de cijfers, letters en barcode zijn er op gezet dmv een zelfgemaakte rub-on. De journaling heb ik geprint op een stukje K&C. Er staat:
Soms zit er tussen al onze koeien één die er voor
mij uitspringt. Corrie 7040 is zo één. Met haar
grote kop, logge lichaam en sullige ogen doet ze
me wat. Ze is nieuwsgierig, aanhalig, vind alles
best en loopt altijd als laatste op haar dooie gemak
de stal binnen.
Ik hoop dat ik nog lang van haar mag genieten!

Detail foto:
Hier kun je goed zien hoe de 2e kleur van het cardstock dmv schuren tevoorschijn komt.
Bedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping by

You May Also Like

3 message(s)