My Family

- augustus 04, 2008

Afgelopen donderdagavond was er weer een online crop op het scrapbookforum, maar het was zo warm op mijn scrapplekje dat ik er vroegtijdig mee gestopt ben. Gistermiddag had ik eindelijk weer tijd en heb ik hem af gemaakt.
De basis is een vel Kraft cardstock van Bazzil en het papier is van Making Memories {note} worthy. De text, het hart en de vlinder zijn gesneden met de Silhouette, 3x en toen opelkaar geplakt voor extra diepte. De klok is met bruine stazon stempelinkt op een transparant gestempeld (Heidi Swapp) en uitgeknipt. De hoeken van de tag zijn geponsd met een ronde hoek pons, de texten op de smalle strookjes zijn geprint en de swirls in de hoeken zijn gestempeld met een stempel van Inkadinkado. Omdat er op het papier hier en daar een beetje roze zit heb ik het hart, de vlinder en 2 letters van de text bewerkt met roze Stickles.

2 Detail foto's

Bedankt voor je bezoekje/thanks for stopping by

You May Also Like

9 message(s)