Stoere Bink

- augustus 14, 2008

Ik heb gisteravond weer meegedaan met een online crop op het scrapbook forum. Dit is de sketch die we kregen .....
.....en dit heb ik ervan gemaakt.
Het papier is van Cosmo Cricket "Get Happy", prachtig papier vind ik het en zeer geschikt voor een jongens LO! De letters zijn allemaal geprint met het lettertype "Bloktype" en uitgeknipt. De grote pijl is gesneden met de Silhouette. De stiksteekjes zijn gemaakt met stempels, net als de klok, 'Groovy' en de journaling tag. De streepjescode komt uit het papier van CC. De randen van het cardstock heb ik aangezet met zwarte acryl verf en ik heb gestempeld met bubbeltjes plastic en acryl verf. De randen van het papier zijn aangezet met zwarte stempelinkt. De foto, die ik gistermorgen nog gemaakt heb, is in PSP bewerkt met een zwarte rand.

Detail:

Bedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping by

You May Also Like

6 message(s)