Secret Scrap lift

- augustus 09, 2008

Door een storing op het scrapbookforum is alles verloren gegaan en heeft de beheerster een heel nieuw forum moeten maken. Het is geweldig hoe snel ze een nieuw forum heeft weten te realiseren en daar zijn we allemaal heel erg blij mee!! We kletsen er alweer lustig op los ;-) Door de crash is de indeling van de Secret lift ook verloren gegaan en we hebben belsloten deze lift af te breken en een nieuwe op te starten. Daardoor kan ik de door mij gemaakte lift nu al laten zien
Het mooie papier is van Sei "Chick-a-doo". Ik had voor dit papier gekozen omdat ik de titel "Crazy Chicks" in mijn hoofd had, maar later heb ik toch gekozen voor "{te} gekke meiden" omdat ik dat beter vond passen bij deze geweldige foto's van mijn meiden. De teksten, swirls en vogeltje zijn gesneden met de Silhouette en de journaling is gemaakt met een zelfgemaakte rub-on; ik had mijn papier al opgeplakt toen ik mij bedacht dat dát de juiste plek was voor de journaling en dan is zo'n zelfgemaakte rub-on een uitkomst! Hier nog een keer de detail foto van de journaling De schulprand is gemaakt met de slit punch en een gaatjestang.


Bedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping by

You May Also Like

9 message(s)